Brownie jaglane

Brownie bezglutenowe na bazie kaszy jaglanej 馃檪 Macie ochot臋 spr贸bowa膰?? Gwarantuje, 偶e je艣li lubicie czekoladowe smaki ten przepis przypadnie Wam do gustu !

Sk艂adniki:
– 3/4 szklanki nieugotowanej szklanki kaszy jaglanej
– 3 jajka
– 3 艂y偶ki miodu naturalnego
– 3 艂y偶ki roztopionego oleju kokosowego
– 1/2 szklanki kakao
– 1/2 szklanki jogurtu naturalnego
– 1 艂y偶eczka proszku do pieczenia

Przygotowanie:
Kasz臋 ugotowa膰 i ostudzi膰 wg przepisu na opakowaniu. Nast臋pnie聽 wrzucamy kasz臋 do pojemnika i dodajemy wszystkie pozosta艂e sk艂adniki. Miksujemy np. blenderem wszystko na g艂adk膮 mas臋 i przek艂adamy do formy ( u mnie okr膮g艂a o 艣rednicy 24 cm lub kwadratowa 22x 22).
Pieczemy w piekarniku nagrzanym do 180 stopni przez oko艂o 45 minut.
Gotowe ciasto mo偶emy udekorowa膰 np. posiekanymi migda艂ami.